Qui som

Pintors de paviments, interiors i façanes

Som pintors situats a Cunit però que treballem habitualment tant per la zona de Barcelona, com per la zona de Tarragona com per la zona que queda entre aquestes dues poblacions.

Com a empresa de pintors jove i innovadora, sempre hem cregut que la formació havia de ser un dels pilars de la la nostra empresa. És per això que hem fet formacions en àmbits com els paviments o el microciment (d’aquí, per exemple, el nom de la nostra empresa). És aquesta formació i experiència amb aquest tipus de feines que ens permeten dir que estem especialitzats en diferents serveis. Podem realitzar qualsevol tipus d’aplicació de pintura i derivats, però n’hi ha alguns d’específics pels que estem més preparats que la majoria d’empreses.

Així doncs, el nostre catàleg de serveis comprèn tota la pintura interior (pintar pisos i cases, allisar parets i eliminar estucats, etc.), esmaltat de portes de fusta (i altres elements semblants), tot tipus de paviments (pintura epoxi, pintura de poliuretà, etc.), pintar façanes i exteriors, algunes tècniques d’alta decoració.

Contacte amb nosaltres sense cap compromís i demana el teu pressupost de forma gratuita. Ens agrada tenir un tracte proper i intentem ajustar al màxim els nostres preus.

Pintura decorativa Interior

Desde pintar pisos fins a pintar cases o locals. Reparar parets, eliminar gotelé, esmaltat de portes, tècniques d’alta decoració, microciment.

Pintura Exterior

Pintem exteriors de tota mena d’edificis, estructures i materials, ja siguin d’obra o de fusta.

Paviments

Els paviments són una de les nostres especialitats principals, tant per la qualitat dels acabats com pels preus que podem donar.

La nostra experiència

Són molts anys (més de 16) de treballar en l’aplicació de pintura i tècniques decoratives. Són molts anys de formacions i d’aplicar els coneixements en feines reals.


Feines realitzades
Clients

El Jordi, el responsable, és molt proper i treballador. És capaç de fer feines ben fetes a preus ajustats.

Marta
Pintar parking a Barcelona

Ja ens han pintat el pis un parell de cops i n’estem molt contents. Totalment recomanables.

Carles
Pintar casa a Cunit

Demana pressupost sense compromís

Contacta